• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Легкоатлетична першість області серед школярів.

Легкоатлетична першість області серед школярів.

2013-04-30

/Files/images/2.SAM_0646.JPGЗбірна району по л.а. серед школярів - 7 місце в області

28 квітня у м.Умань пройшла легкоатлетична першість області по програмі ХХ обласних комплексних навчально-виховних заходів з видів спорту серед школярів у 2013 році

Кожен учасник мав право брати участь в 2-х індивідуальних видах та естафеті, не більше 2-х спортсменів від команди на вид.

Командна першість визначалась за найбільшою сумою очок, яку наберуть учасники за таблицею очок з легкої атлетики (10 результатів в залік, додатково зараховуються очки з 1 естафети). За наш район виступали такі легкоатлети: Люшенко Олег, Меженний Віталій, Шматко Анастасія та Шматко Олексій (навчаються в Катеринопільській зош №1); Сівак Дмитро, Деркач Марина та Тернова Діана (Катеринопільський ліцей); Коваленко Руслана та Петрович Марина (Шостаківський НВК- зош І-ІІ ступенів); Михайлов Владислав (Мокрокалигірська зош ).

Наші земляки успішно виступили на цих змаганнях і в підсумку зайняли 7 командне місце. Серед нас також були і призери змагань. Першим приніс у копилку району призове місце Сівак Дмитро, який зайняв 2 місце у потрійному стрибку. Наступний вагомий внесок зробив Люшенко Олег, який став чемпіоном області на біговій дистанції 100м, а через деякий час поділив І-ІІмісце з представником з м.Черкаси на дистанції 200м. В кінці змагань проходили бігові естафети 4х100м де успіх усміхнувся нашим юнакам і вони посіли ІІІмісце (Люшенко Олег, Сівак Дмитро, меженний Віталій і Шматко Олексій). Естафетна команда дівчат посіла 4місце програвши 0,01сек дівчатам із Звенигородки. Всі представники нашого району показали хороші результати і були в першій десятці учасників на своїх видах принісши хороші очки в копилку команди району.

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi