Перемога у «Вікторії»

2013-07-10

/Files/images/skadovsk2013/SAM_2553.JPG "Вікторія" - чемпіонки України

У м. Скадовськ Херсонської обл. 1-7 липня пройшли фінальні змагання Всеукраїнської першості ВФСТ «Колос» АПК УКРАЇНИ з футболу на кубок «Золотий колосок» серед дівчат трьох вікових груп:2001-2002р.н., 2000р.н. і 1999р.н.

В молодшій віковій групі представляли нашу область такі команди: «Вікторія» Катеринопіль і «Ніка» Шполянський район, по середній віковій групі – «Ніка» Шполянський район і «Ятрань» Уманський район та у старшій - «Ятрань» Уманський район. Всі команди добре виступили на цих змаганнях і показали найкращий загальний результат серед всіх команд України.

Команда «Вікторія» була сформована на базі Катеринопільської зош №1 і проводила підготовку до змагань в пришкільному таборі протягом 2 тижнів. Особа подяка команди за фінансову підтримку районному відділу освіти, її керівнику Мовчан Тетяні Юріївній, за організацію табору та екскурсії до м.Скадовськ, де ми прийняли участь у цьому турнірі. До складу команди ввійшли учні школи №1 2-4 класів Нагорна А., Голубенко Ю.,Стишук А., Слищенко К., Борисова К., Репетило Д., Батора К., Шевченко Ю., Поліщук А., та учні середніх класів Крижанівська Д. і воротар команди Баліцька К. зі школи №2 (згідно регламенту змагань дозволяється участь 4-5чоловік з іншої школи). Також допомогу в цій поїздці надали Лазаренко М.,Колісник В. та Шершунь А. Всі дівчата протягом року займалися в Катеринопільській ДЮСШ.

Фінальні змагання в молодшій групі проходили у 2 кола по коловій системі ( кожна команда повинна зустрітися з кожною по 2 рази). В першій грі доля звела нас з землячками – командою «Ніка» Шполянського району і ми програли 4:2. В другій грі ми оправившись від поразки перемогли команду «Колос» Івано-Франківської області з рахунком 3:2, де долю матча рішили 2 рикошети від іванофранківців у свої ворота. У третій грі ми зустрілися з сильною командою із Запоріжської області – «Стелсі» і долю матчу вирішив один єдиний гол забитий нами за 2 хв до кінця гри. Після 1 кола ми йшли на 2позиції після шполян. В третій грі ми зустрілися з лідером командою «Ніка» і знову успіх був на нашій стороні. Ми змогли протриматися всю гру в рівному протиборстві і за 3 хвилини до кінця забити їм гола вийшовши в лідери. В п'ятій грі нам також усміхнулася удача, яка прийшла до нас на останній хвилині гри коли ми на контратаці обіграли іванофранківок і забили рішающий гол (1:0). В останній грі ми зустрілися з запоріжанками, які перед цим зіграли в нічию зі шполянками, що зробило нас одноосібними лідерами за тур до кінця турніру. Гра закінчилася боєвою нічиєю 0:0. Впідсумку ми стали чемпіонками, друге місце у команди «Ніка» і третє – «Стелсі».

У середній віковій групі команда уманчанок також стала чемпіонками, а шполяни не потрапивши до фінальної четвірки посіли 7 місце. У старшій віковій групі – уманчанки зайняли почесне 2 місце.

Подяка батькам за психологічну та фінансову підтримку нашої команди.

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi

  • Abel

    2013-08-15 05:28:55

    I read your post and wihsed I was good enough to write it http://tinfrhzdhdf.com [url=http://kxqhyftrqdl.com]kxqhyftrqdl[/url] [link=http://vtbwngbbg.com]vtbwngbbg[/link]...

  • Sally

    2013-08-09 00:03:26

    Dude, right on there brtoreh....

  • Antonella

    2013-08-08 17:47:48

    It's posts like this that make surfing so much plseaure http://wybuhfcnd.com [url=http://crkkmu.com]crkkmu[/url] [link=http://eazpfn.com]eazpfn[/link]...

  • Elisha

    2013-08-06 03:46:58

    I see, I supopse that would have to be the case....