• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Неофіційна першість області по міні-футболу серед дівчат

Неофіційна першість області по міні-футболу серед дівчат

2014-03-08

ВІКТОРІЯ-2002 ВІКТОРІЯ-2002

ВІКТОРІЯ-2002ВІКТОРІЯ-2002

15-16 лютого в м.Шпола пройшла неофіційна першість області по міні-футболу серед дівчат 2002р.н. і молодше. На ці змагання були запрошені всі бажаючі команди області, але через різні негаразди (в т.ч. фінансові) не всі взяли участь в турнірі.

У першій грі зустрілися команди «Жайвір-2» сформована з дівчат Шполянського району та «Сузір'я» м.Черкаси, де з явною перевагою домінували черкащанки і виграли гру з рахунком 4:0. У другій грі дівчата з команди «Вікторія» Катеринопіль зустрілися з командою «Жайвір-2» і програли їм з рахунком 1:3. Гол у нашій команді у ворота противника забила сама найменша учасниця змагань Піщана Злата (2006р.н.). Після відпочинку наші дівчата заспокоїлися і провели хороший матч з командою «Сузір'я» м.Черкаси , де вони показали свою перевагу і виграли з рахунком 5:1 (голи забивали Нагорна Анна – 4 та Борисова Каріна-1).

У другий день змагань у першій грі зустрілися команди «Жайвір» м.Шпола та «Сузір'я» м.Черкаси, у якій шполянки переграли своїх візаві з рахунком 5:3. У другій грі мірялися силами команди «Жайвір» і «Вікторія».Гра проходила з перемінним успіхом, але господарки доказали свою перевагу і виграли у наших дівчат з рахунком 5:3. У нашій команді голи забивали Нагорна Анна-2 та Слищенко Кіра -1. У третій грі зустрілися команди землячок «Жайвір» і «Жайвір-2», де перемогу св'яткувала команда міста Шпола з рахунком 3:2. У підсумку перше місце посіла команда «Жайвір», на другому місці наші землячки – команда «Вікторія» і третє призове місце зайняла команда «Сузір'я».Команда «Жайвір-2» була на 4місці. Нагорна Анна з нашої команди була признана найкращим нападником цієї першості.

За нашу команду, крім вище згаданих дівчат, грали захисники команди Федоренко Настя, Поліщук Анжела і Батора Каріна. Ворота команди захищала Трохименко Настя. Всі діти навчаються в Катеринопільській зош №1

Кiлькiсть переглядiв: 278

Коментарi