• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнська першість на кубок ФК «Жайвір»

Всеукраїнська першість на кубок ФК «Жайвір»

2014-03-08

Вікторія - 2002 Вікторія - 2002

28 лютого - 2березня в м.Шпола пройшла всеукраїнська першість на кубок ФК «Жайвір» по міні-футболу серед дівчат 2002р.н. і молодше. На ці змагання були запрошені команди не тільки Черкаської області, а й команди з далеких куточків України, але через різні негаразди (в т.ч. фінансові) не всі змогли приїхати на цей турнір. У змаганнях прийняли участь такі команди: «Жайвір» м.Шпола, «Сузір’я» м.Черкаси, «Освіта» м. Городенка Івано-Франківської обл.., «Вікторія» м.Конотоп Сумської обл.., «Сугаки» м.Кам’янець–Подільський Вінницької обл.. і наші дівчата – «Вікторія» Катеринопіль. Змагання проходили по коловій системі і всі команди змогли між собою позмагатися.

Найкращою командою виборовшою кубок стали господарі змагань – команда «Жайвір», яка виграла у всіх команд, які приїхали на турнір.

Наші дівчата із задоволенням змагалися з своїми однолітками, але не завжди успішно. Так у першій грі ми зустрілися із командою «Сузір’я» і в напруженій боротьбі перемогли їх з рахунком 1:0, але в наступних двох іграх успіх був на стороні суперниць. Так у другій грі ми програли команді «Вікторія» з Конотопа з рахунком 8:4, а в третій грі уступили команді «Освіта» з рахунком 3:0, хоча ці команди між собою зіграли в нічію 3:3.В своїй четвертій грі наші дівчата обіграли команду «Сугаки» з рахунком 5:1, а в останній грі уступили господаркам турніру 4:9.

Голи в нашій команді забивали Борисова Каріна-1, Слищенко Кіра-2 і Нагорна Анна – 15, яка була признана найефективнішим гравцем турніру. Також за нашу команду виступали Стишук Аміна, Трохименко Настя, Федоренко Настя, Піщана Злата, Поліщук Анжела, Батора Каріна та Репетило Діана. Всі дівчата навчаються в Катеринопільській зош №1.

Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi